Möte

 
Igår hade vi ett möte med vår rektor och föräldrar om vår Irlandsresa. Poängen var att alla skulle få reda på hur resan går till, vad som förväntas av oss och vilka regler som gäller osv. Föräldrarna fick även chansen att få svar på sina frågor och vi fick höra allt en gång till. Nu så tror jag att allt är under kontroll och att alla vet vad de behöver veta.
 
Alla var noga med att påpeka att det kommer vara kulturella skillnader och att vi måste ha ett "öppet sinne" när vi är där. Det kommer vara annorlunda mot hur det är hemma och det är väl lite det som är vitsen med det hela, att upptäcka en ny kultur och ta seden dit man kommer :)
 
Nästa gång vi har tid för planering av resan så ska vi fixa mobilt internet, växla pengar och gissningsvis någonting mer. Internet-användningen är tydligen väldigt olika mot hur den är i Sverige, därför har det gått trögt att få svar från värdfamiljerna. Vi får bara hoppas att det är okej täckning på den gröna ön så att vi kan hålla alla där hemma uppdaterade, för nyfikna är de redan!
 
 
/Louice

Tåg biljetter uthämtade

Varit och hämtat tågbiljetterna idag så nu är allting klart för resan, nu är det bara packningen kvar ;)
 
 
/Hanna och Louice

En månad kvar!

Idag precis exakt nu när jag publicerar detta inlägget så är det en månad kvar innan planet lyfter och vi åker mot Dublin, Irland! Spännande värre och nu gäller det att hinna klart med alla praktiska förberedelser och näst intill börja skriva packlista så att jag säkert får med mig allting när det väl är dags för avresan!
 
Shit det ska bli så himla roligt, världens upplevelse. Stort tack till skolan och personalen som gör detta möjligt!! :D
 
 
/Hanna

Mejl kontakt

Har nyligen fått kontakt med min värd på Irland som jag kommer att bo hos och hjälpa under tiden jag har min praktik där. Blev nästan lite förvånad över hur snabbt jag fik svar på mina frågor så det känns himla bra nu faktiskt. Min värd verkade trevlig och snäll och hon svarade på de frågor jag hade så det känns skönt.
 
Nu när kontakten väl är igång växlar vi mejl angående lite allt möjligt. Det händer verklgien nu, snart åker vi! :D
 
/Hanna